Opdrachtgevers

U zoekt management ondersteuning

U bent op zoek naar een (directie)secretaresse, personal assistant, management assistant of officemanager. Dan bent u heel dicht bij de oplossing. van der pal recruitment beschikt over een uitgebreide portefeuille van goed opgeleide kandidaten. Kandidaten die per direct beschikbaar zijn of onmiddellijk na hun wettelijke opzegtermijn. Alle kandidaten zijn door ons uitgebreid getest.

Functieprofiel
Omdat de functie van secretaresse een essentiële rol speelt binnen een organisatie, komen wij graag (vrijblijvend) bij u op bezoek. Zo vormen we ons een goed beeld van de sfeer en de bedrijfscultuur. Samen met u brengen wij vervolgens de vacature zo scherp mogelijk in beeld en stellen we desgewenst het functieprofiel op. Geheel conform uw wensen en eisen, op maat gemaakt en passend bij uw werkwijze.

Ook voor organisatieadvies
U heeft niet direct een vacature voor een secretaresse, maar u heeft wel behoefte aan een vakkundig advies over (de organisatie van) uw secretariaat? Een van onze consultants geeft u graag, geheel vrijblijvend, advies.